Bandleden

Alejandro Veenaas
Lead zang, choreografie en frontman

In de loop van 2011 is Litter niet alleen op zoek gegaan naar een nieuwe bassist, maar is er ook gekozen om een zanger te zoeken. Iemand die enkel zingt en als frontman kan optreden. Die zanger hebben we gevonden in Alejandro!Alejandro is niet de spaans uitziende Adonis die je wellicht zou verwachten. Nee, een stevige rossige persoonlijkheid stapt gewapend met een Sure SM58 het podium op! Maar wat een strot! Al bij de eerste repetitie kwam Paul Rijpma even kijken:”Wat is dat voor aangenaam geluid wat ik daar hoor?!?”En de fit is er ook! Alejandro voelt zich goed thuis en het ziet er naar uit, dat hij de Litter kar goed kan gaan trekken!
Alejandro

Ernst Ernst Traag
Solo gitaar, achtergrond zang

Ernst is vanaf het begin bij Litter als sologitarist betrokken. De gitaristen in het publiek zullen watertanden als hij zijn kunstje doet! Naast zijn werk als sologitarist is Ernst ook de bedenker van de naam Litter en ontwerper van het logo.


Rudi Hendrix
Ritme gitaar, achtergrond zang

Samen met Ernst Traag is Rudi ooit Litter begonnen. Eerst oefenden zij samen puur op wat zang en gitaarwerk. Later kon er gewerkt worden met een complete band en Litter was geboren.Binnen de band neemt hij met name de ritme gitaar sectie voor zijn rekening. Hij mag hier en daar ook een solootje spelen, maar in de regel zorgt hij dat de ritmesectie staat.
Rudi

Herman Herman Veltman
Basgitaar

Na het vertrek van Gert zaten we bij Litter met de handen in het haar! Bassisten zijn niet zo dik gezaaid. We hebben een tijdje zonder bassist gerepeteerd en ook nog een tijdje met een andere bassist gerepeteerd.Gelukkig kende René nog iemand en zo zijn we bij Herman terechtgekomen. Of eigenlijk is Herman bij ons terechtgekomen! Herman is een rustige man die zorgt dat er een mooie zware basis ligt.

René van de Pol
Drums, achtergrond zang

Al vrij snel na het opstarten van Litter werd René betrokken bij de band. René zet een indrukwekkende drumset neer en weet deze ontzettend goed te bedienen! Hier en daar gooit hij er fills tussendoor waar de rest van de band zich totaal geen raad mee weet! Gelukkig weet hij zich bij optredens wel te gedragen en kan het publiek genieten van een zeer strak tempo!
René